Apple TV+ lanceert tweede seizoen van 'Little America'

donderdag 8 december 2022
© Apple Inc. 2020

'Little America' is geïnspireerd door waargebeurde verhalen uit Vox Media's Epic Magazine en wil de grappige, romantische, oprechte, inspirerende en verrassende verhalen van immigranten uit de hele wereld die in Amerika wonen, delen en vieren.

Geïnspireerd door echte verhalen van immigranten uit de hele wereld die hun Amerikaanse droom nastreven, zal het langverwachte tweede seizoen van 'Little America' optredens bevatten van Phylicia Rashad, Alan S. Kim, Ki Hong Lee en meer.Naast Eisenberg en Heder zijn ook Kumail Nanjiani, Emily V. Gordon, Alan Yang, Natalie Sandy, Joshuah Bearman van Epic Magazine, Joshua Davis en Arthur Spector uitvoerend producent. De serie wordt voor Apple TV+ geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers