Apple TV+ lanceert trailer van de nieuwe serie 'Surfside Girls'

maandag 18 juli 2022
© Apple Inc. 2020

Apple TV+ heeft de trailer onthuld voor de nieuwste serie 'Surfside Girls' die op vrijdag 19 augustus in première gaat.

'Surfside Girls' is gebaseerd op de bestverkopende IDW graphic novel-serie met dezelfde naam door auteur Kim Dwinell. De serie volgt beste vrienden Sam en Jade terwijl ze bovennatuurlijke mysteries oplossen in hun slaperige kuststadje in Californië. Deze beste vrienden moeten hun tegengestelde krachten van verbeelding en logica combineren om de bovennatuurlijke mysteries op te lossen die zich net onder de oppervlakte van hun stad verbergen.


Tot de cast van 'Surfside Girls' behoren Miya Cech ('Marvelous and the Black Hole', 'Rim of the World'), YaYa Gosselin ('We Can be Heroes', 'FBI: Most Wanted') en Spencer Hermes-Rebello ('Troppo').


 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers