Apple TV+ lanceert nieuwe reisserie 'The Reluctant Traveler'

donderdag 23 februari 2023
Foto: © Apple TV+ 2023

Apple TV+ lanceert vrijdag 'The Reluctant Traveler', een nieuwe wereldreisserie gepresenteerd en geproduceerd door Emmy Award-winnaar Eugene Levy ('Schitt's Creek'), op 24 februari 2023 wereldwijd in première gaat.

De serie van acht afleveringen volgt Levy terwijl hij enkele van 's werelds mooiste en meest intrigerende bestemmingen bezoekt in Costa Rica, Finland, Italië, Japan, de Malediven, Portugal, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten, en opmerkelijke hotels en de plaatsen en culturen eromheen verkent.


Levy is zelfverklaard geen typische presentator van een reisprogramma - hij is meestal niet avontuurlijk of bedreven in wereldreizen, maar hij vindt dat de tijd eindelijk rijp is om zijn horizon te verbreden. Levy pakt zijn koffer met enige schroom, maar hoopt dat zijn ervaringen kunnen leiden tot een heel nieuw hoofdstuk in het leven, zelfs als het betekent dat hij een aantal van zijn lang gekoesterde angsten onder ogen moet zien.  Ga met hem mee als hij zich vastgespt voor het ultieme avontuur!

'The Reluctant Traveler' is geproduceerd voor Apple TV+ door Twofour. Naast de hoofdrol, produceert Levy samen met David Brindley.

'The Reluctant Traveler' voegt zich bij een groeiende reeks veelgeprezen en bekroonde docuseries op Apple TV+, waaronder de veelgeprezen documentaireserie 'The Big Conn' over de grootste socialezekerheidsfraude in de geschiedenis; de bekroonde documentaire 'Prehistoric Planet', met de voor een Oscar genomineerde verteller Sir David Attenborough; 'Make or Break', de docuserie over de World Surf League; de met een Emmy Award bekroonde docuserie over woninginrichting 'Home'; de met een Emmy Award bekroonde docuserie over moderne oorlogvoering 'The Line'; de met een Emmy Award bekroonde vierdelige documentaireserie 'They Call Me Magic', over het leven en de carrière van tweevoudig NBA Hall of Famer en cultuuricoon Earvin 'Magic' Johnson; de met een Emmy Award bekroonde docuserie 'Watch the Sound with Mark Ronson'; en de documentaire 'Gutsy', met uitvoerend producenten en presentatoren Hillary en Chelsea Clinton, die ons meenemen op een intieme reis langs de meest bijzondere vrouwen ter wereld.

Apple TV+ biedt eersteklas, meeslepende drama- en komedieseries, speelfilms, baanbrekende documentaires en entertainment voor kinderen en gezinnen, en is op al je favoriete schermen te bekijken. Na de lancering op 1 november 2019 werd Apple TV+ de eerste volledig originele streamingdienst ter wereld, en heeft het sneller dan welke andere streamingdienst ook bij zijn debuut meer originele hits in première gebracht en meer bekroningen ontvangen.

Tot nu toe zijn Apple Original films, documentaires en series bekroond met 299 overwinningen en 1.274 award nominaties, waaronder de multi-Emmy Award-winnende komedie 'Ted Lasso' en de Oscar Best Picture winnaar van dit jaar 'CODA'.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers