Apple TV+ kondigt de nieuwe epische serie 'Shantaram' aan

zondag 21 augustus 2022
Foto: © Apple TV+ 2022

Apple TV+ heeft een eerste blik onthuld op 'Shantaram', een nieuwe dramaserie met Charlie Hunnam ('Sons of Anarchy'), en gebaseerd op de internationale bestseller roman van Gregory David Roberts.

De nieuwe Apple Original-serie is een hoopvol filmisch liefdesverhaal gekoppeld aan een spannend episch avontuur dat de reis van een man naar verlossing volgt door een land dat zijn leven verandert. 'Shantaram' gaat wereldwijd in première met de eerste drie afleveringen van het eerste seizoen van 12 afleveringen op vrijdag 14 oktober 2022, gevolgd door elke vrijdag tot 16 december 2022 een nieuwe aflevering op Apple TV+.


'Shantaram' volgt de voortvluchtige Lin Ford (Charlie Hunnam) die wil verdwalen in het levendige en chaotische Bombay uit de jaren 80. Helemaal alleen in deze onbekende stad worstelt Lin om de problemen te vermijden waarvoor hij op de vlucht is. Nadat hij is gevallen voor de raadselachtige en intrigerende Karla, moet Lin kiezen tussen vrijheid of liefde en de complicaties die daarmee gepaard gaan.

Naast Charlie Hunnam zijn in de serie ook Shubham Saraf, Elektra Kilbey, Fayssal Bazzi, Luke Pasqualino, Antonia Desplat, Alyy Khan, Sujaya Dasgupta, Vincent Perez, David Field, Alexander Siddig, Gabrielle Scharnitzky, Elham Ehsas, Rachel Kamath, Matthew Joseph. en Shiv Palekar te zien.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers