MTV presenteert reunie 'Ex on the Beach: Double Dutch All Stars'

zaterdag 8 juni 2024
Foto: MTV - © Paramount 2024

MTV's 'Ex On The Beach: Double Dutch All Stars' loopt ten einde en wordt groots afgesloten met een reŁnie. Tijdens de reŁnie kunnen fans achter alle juicy details komen.

In MTV's 'Ex on the Beach: Double Dutch' gaan acht sexy singles uit Nederland en België naar een prachtige vakantiebestemming. In de villa kunnen ze genieten van  waar ze in de villa kunnen genieten van alle luxe, zon en lust, tot de tablet of terror toeslaat. Dit zorgt voor onverwachte wendingen, verrassingen en een leger aan exen om de vakantie van de singles tot een hel te maken.


Kijkers hoeven niet verdrietig te zijn na de laatste aflevering van MTV's 'Ex on the Beach: Double Dutch All Stars'. De serie 'Ex on the Beach: Double Dutch Stunt!' brengt ons namelijk terug naar waar het allemaal begon, van seizoen 1 tot seizoen 10. Kijk vanaf zondag 16 juni iedere dag om 23.00 uur een aflevering.

Tijdens de reünie, na de laatste aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch', krijgen fans antwoord op hun grootste vragen: hoe zit het tussen Ivory en Lesley? Welk groot nieuws maakten Ayleen en Lie bekend? En wat houdt de 'situationship' tussen Luca en Megan in?

MTV's 'Ex On the Beach: Double Dutch All Stars' wordt geproduceerd door No Pictures Please voor MTV Entertainment Studios in samenwerking met Tigris Media als productiepartner in digitale content en Whizkid als formateigenaar.

Bekijk de exclusieve première van deze fan-favoriet op zondag 9 juni om 22.00 uur op MTV.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers