Wedding bells! Brooke Shields schittert in 'Mother of the Bride'

zaterdag 13 april 2024
Foto: © Netflix 2024

Netflix heeft de eerste beelden vrijgegeven van 'Mother of the Bride', een romantische komedie met Brooke Shields in de hoofdrol als moeder Lana.

Naast Shields zijn ook Benjamin Bratt, Miranda Cosgrove, Rachael Harris en Chad Michael Murray te zien in de film. Regie is in de handen van Mark Waters, bekend van 'Mean Girls' en 'Freaky Friday'. 'Mother of the Bride' is vanaf 9 mei exclusief te zien bij Netflix.Over 'Mother of the Bride'
Lana's dochter Emma komt terug uit het buitenland met groot nieuws: ze gaat trouwen. In Thailand. Over een maand! De situatie wordt alleen maar erger wanneer Lana ontdekt dat de man die Emma's hart heeft veroverd, de zoon is van de man die jaren geleden haar hart brak.

'Mother of the Bride' is vanaf 9 mei te zien op Netflix.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers