'1000 LB Sisters' is terug op TLC

zondag 31 december 2023
Foto: © TLC 2023

Ondanks hun forse gewichtsverlies staan de zussen Tammy en Amy voor enkele moeilijke momenten in het nieuwe seizoen van 1000 LB Sisters.

Hoewel Tammy het gelukkige nieuws krijgt dat ze na 14 maanden eindelijk de rehab-kliniek mag verlaten, weet ze wel dat ze haar kersverse echtgenoot Caleb daar zal moeten achterlaten. Hij krijgt nog geen toestemming en zal zijn strijd voor gewichtsverlies nu alleen voort moeten zetten.


Amy is verheugd dat haar jonge zus weer naar huis komt, maar ze vreest wel dat dit extra zorg met zich meebrengt. Ze heeft het immers al druk genoeg met haar twee jonge kids Gage en Glenn. Daar komt bij dat haar man Michael amper meehelpt in de opvoeding, wat weer tot de nodige spanningen in de relatie leidt. Ondertussen voeren zussen Amanda en Misty hun eigen strijd tegen hun overgewicht en hoopt broer Chris snel dat hij een operatie krijgt om zijn overtollige huid te laten verwijderen.

'1000 LB Sisters', vanaf maandag 1 januari om 20.30 uur op TLC.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers