Zo doet Bill Barberis zijn intrede in 'Familie'

dinsdag 9 januari 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Dinsdag doet een nieuw personage zijn intrede in 'Familie'. De kijker maakt dan kennis met psycholoog Linus Vanaken, een rol die vertolkt wordt door topacteur Bill Barberis.

Linus zelf maakt in de reeks op zijn beurt kennis met Véronique (Sandrine André). Zij wil verlost worden van haar trauma’s en schakelt professionele hulp in. Ze ging op zoek naar een vrouwelijke psycholoog en denkt die bij een zekere Lin Vanaken gevonden te hebben. Groot is de verrassing wanneer Lin eigenlijk… Linus blijkt te zijn. De kennismaking brengt Véronique dan ook helemaal in de war.'Familie', elke werkdag om 20.00 uur bij VTM en op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers