Zing mee met 'The Weeknd: Live At SoFi Stadium' bij Streamz

dinsdag 21 februari 2023
Foto: © Streamz 2023

In SoFi Stadium in Los Angeles, werd de concert special van The Weeknd opgenomen tijdens de eerste Amerikaanse etappe van zijn 'After Hours Til Dawn Tour'.

De zanger brengt er de top hits van zijn meest recente studio albums, ‘After Hours’ en ‘Dawn FM’. Bekijk deze unieke show vanaf 26 februari 2023 op Streamz. Hier zijn alvast de eerste beelden.‘The Weeknd: Live At Sofi Stadium’, een zitje op de eerste rij voor de spannende setlist van 95 minuten van de artiest - inclusief tophits ‘Starboy’, ‘Blinding Lights’, ‘Can't Feel My Face’, ‘I Feel It Coming’ en meer. Met zijn betoverende dansers, spectaculaire lasers en explosieve pyrotechniek brengt The Weeknd (winnaar van vier Grammy Awards, 20 Billboard Music Awards, zes American Music Awards en een Emmy® nominatie) het huis en uw huiskamer tot leven. De Grammy Award winnaar treedt later dit jaar, 11 en 12 juli, op in het Koning Boudewijnstadium in Brussel.

Later zal ook de reeks van en met The Weeknd, aka Abel Tesfaye, ‘The Idol’ te zien zijn op Streamz, de serie gaat over de relatie tussen een popster (Lily-Rose Depp) en een clubeigenaar (Abel Tesfaye) die de leider van een sekte blijkt te zijn.

'The Weeknd: Live At Sofi Stadium' is geregisseerd door Micah Bickham en de executive producers zijn The Weeknd zelf, La Mar C. Taylor, Jordy Wax en Micah Bickham; co-uitvoerend geproduceerd door Aaron Cooke. De live show is vanaf 26 januari exclusief te zien op Streamz.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers