ZES brengt populaire Amerikaanse spektakelworstelen naar Vlaanderen

dinsdag 5 maart 2019

SBS Belgium zal voortaan de vlaggenschepen van WWE, de programma's Raw® en SmackDown®, in België uitzenden op ZES. Vanaf morgen zal ZES elke woensdag een één uur durende versie van 'Raw' uitzenden om 22.30 uur, gevolgd door een één uur durende versie van 'SmackDown' om 23.30 uur, allebei met Nederlandse ondertitels.

'ZES staat voor opwindend, ontspannend en actievol entertainment, en dat is precies wat Raw en SmackDown van WWE te bieden hebben', zegt Miguel Casier, Hoofd Programmatie bij ZES. 'Bovendien is WWE een populaire, typisch Amerikaanse competitie die perfect past bij ons profiel van ‘USA all day’.'


'SBS deelt de visie en passie van WWE om fans te betrekken en te entertainen', zegt Stefan Kastenmüller, WWE SVP & Group General Manager EMEA. 'Dit partnerschap, waardoor we Raw en SmackDown kunnen uitzenden, laat ons toe om actievol en gezinsvriendelijk entertainment aan te bieden en ons bereik in België te vergroten.'

'WWE: Raw', vanaf woensdag 6 maart om 22.30 uur op ZES, gevolgd door 'WWE: Smackdown' om 23.25 uur.

Over WWE
WWE, een openbare handelsvennootschap (NYSE: WWE), is een geïntegreerde mediaorganisatie en een erkend leider op het vlak van wereldwijd entertainment. Het bedrijf omvat een portfolio van ondernemingen die 52 weken per jaar originele content creëren en leveren aan een wereldwijd publiek. WWE staat voor gezinsvriendelijk entertainment op al zijn platforms: televisie, pay-per-view, digitale media en gedrukte pers. De gezinsvriendelijke programma’s van WWE zijn wereldwijd te bekijken in meer dan 800 miljoen huishoudens, in 25 talen. WWE Network, het allereerste topnetwerk dat 24/7 beschikbaar is en live pay-per-view, een vast programmaschema en een reusachtige video on demand-bibliotheek omvat, is momenteel beschikbaar in meer dan 180 landen. Het bedrijf is gevestigd in Stamford, Connecticut, en heeft kantoren in New York, Los Angeles, Londen, Mexico City, Mumbai, Shanghai, Singapore, Dubai, München en Tokio.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders Halloween' (Videoland)

In deze speciale halloweeneditie zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

'Videoland Première: De Verraders Halloween', om 23.06 uur op RTL 4.

Dossiers