Wordt Kim Clijsters 'De Slimste Mens ter Wereld'?

woensdag 1 juli 2015

VIER-programma 'De Slimste Mens ter Wereld' pakt uit met een opvallende naam. Niemand minder dan ex-tennisster Kim Clijsters zal dit najaar deelnemen aan de populaire quiz.

'De Slimste Mens ter Wereld' begint dit najaar aan het dertiende seizoen en mag voormalig nummer één van de wereld, Kim Clijsters, verwelkomen. Al had presentator Erik Van Looy wel enkel uren nodig om de tenniskampioene uit Bree te overtuigen.


'Ik ben op stap geweest met Kim om haar te overhalen. Na een nachtje in Antwerpen, zo ergens om 4.00 uur 's morgens, liet Kim de verlossende woorden 'Ik doe het.' vallen', vertelt Erik Van Looy in Het Laatste Nieuws.

Sindsdien zou Kim bezeten zijn door het spelletje. 'Er is zelf al een ploeg van ons naar Bree vertrokken om haar extra te trainen. Ze is een fan van het programma en belangrijk voor ons: de spelduivel zit nog altijd in haar. Ze wil nog altijd winnen', aldus Van Looy.

Momenteel heeft de quiz al 26 van de 34 deelnemers weten te strikken. 'Met Kim erbij hebben we een extra troef om anderen sneller overstag te laten gaan.'

Bron: sporza.be

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
DSMTW

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers