William Boeva jaagt dit najaar BV's de stuipen op het lijf in 'Don't Scream'

donderdag 14 juli 2022
Streamz, het streamingplatform van Telenet en DPG Media

De opnames van het nieuwe programma 'Don't Scream' werden zonet ingeblikt. Hierin ontvoert comedian en horror-fan William Boeva 12 bekende duo's om het tegen elkaar op te nemen in het meest bloedstollende spel waaraan ze ooit hebben deelgenomen.

De kandidaten worden telkens op een andere verlaten plek gedropt, die door mastermind en evil genius William zelf is ingericht als een gethematiseerd spookhuis. Er is maar één spelregel: wie het meeste gilt, verliest. Vanuit zijn controlekamer turft William nauwgezet elke gil, klein of groot.


Of ze het nu opnemen tegen zombies, vampieren, radioactieve mutanten, kunstmatig intelligente knuffels, een heidense sekte of zelfs Magere Hein himself, één ding is zeker: niet alle BV’s zullen het overleven. Want als je hier verliest, dan kost het je je kop. Letterlijk. In de bloedstollende finale zullen de dapperste duo's het tegen elkaar opnemen. Hierna zullen we weten wie het meest koelbloedige BV-paar is en de Don't Scream Award 2022 wint.

'Don't Scream' is een productie van All3Media en zal vanaf dit najaar te zien zijn op Streamz.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers