Wie deed het licht uit? Ontdek de nieuwe En-reeks 'Black-out' in preview

vrijdag 18 september 2020

Wie heeft het licht uitgedaan? Dat is de grote vraag in 'Black-out', een spannende misdaadserie over een land in de ban van een complete elektriciteitspanne. Na de sabotage van een kerncentrale gaat het licht uit in Belgi.

'Black-out' is de nieuwe spannende zondagavondreeks van Eén. Na 'Undercover 2' is deze fictiereeks vanaf november uw nieuwe vaste afspraak. Maar zolang hoeft de Vlaamse kijker niet te wachten. De VRT-reeks is nu al volledig te zien bij Streamz.

LEES OOK: Eén-reeks 'Black-out' en 'Pano' genomineerd voor Prix Europa 2020


Het verhaal draait dus rond de vraag: 'Wie heeft het licht uitgedaan?'. Na de sabotage van een kerncentrale gaat het licht volledig uit in België.  Op hetzelfde moment wordt Elke, de dochter van eerste minister Annemie Hillebrand, ontvoerd. De boodschap is duidelijk: gaat het licht terug aan, dan zal haar dochter sterven.

Hillebrand geeft Michaël Dendoncker, Hoofd Dienst Anti-terrorisme, opdracht om in het uiterste geheim haar dochter terug te vinden en te onderzoeken wie achter deze black-out zit. Terwijl Hillebrand verstrikt geraakt in een politiek kluwen, tast Dendoncker in het duister. Naast Geert Van Rampelberg en Sara De Roo in de hoofdrollen doen onder andere Lucas Van den Eynde, Ruth Becquart, Nora Gharib, Michaël Pas, Ikram Aoulad, Violet Braeckman, Louis Talpe en Jelle De Beule mee in deze meeslepende nieuwe Eén-reeks.


'Black-out', in november op Eén, nu al volledig te bekijken bij Streamz.


Lees ook:
En-reeks 'Black-out' en 'Pano' genomineerd voor Prix Europa 2020

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers