Welke uitdagingen krijgen de 8 VTM-gezichten op hun bord in 'Beat VTM'?

zondag 1 september 2019

Op maandag 2 september wordt duidelijk welke 8 uitdagingen de volgende 100 dagen de agenda van de VTM-gezichten gaan bepalen in 'Beat VTM'.

De 8 gaan een speciale kamer in en krijgen te horen wie de ploeg uitdaagt met welke opdracht. Daarna is het aan de bekende gezichten om uit te vechten wie van hen welke uitdaging voor zijn of haar rekening neemt. De kick-offaflevering wordt bijzonder spannend. Want wie krijgt een uitdaging die bij hem past en wie niet?


Dat Guga Baúl alvast niet echt warm loopt om te gaan olijfolieworstelen tegen Sander (28, Bilzen), is al geweten. 'Het is duidelijk: deze opdracht is voor mij. Maar mijn buikgevoel zegt: dit is kak.' Voor de rest van het VTM-team is het dus nog even nagelbijten. 'Ik hoop dat ik niet gewond geraak', aldus Freek Braeckman. 'Of hooguit een klein beetje misschien.' Naar wie worden de meest extreme, fysieke uitdagingen doorgeschoven? Wie beschouwen de 8 bekende Vlamingen als hun sterkste, slimste, handigste, taaiste of snelste teamlid? Eén voor één worden de opdrachten verdeeld tussen Koen Wauters, Nathalie Meskens, Kürt Rogiers, Natalia, Mathias Coppens, Freek Braeckman, Olga Leyers en Guga Baúl. 'Als we de foute keuze maken, gaan we op ons kas krijgen. En als er één ding is waar ik niet van hou dan is het op mijn kas krijgen', stelt Koen.

Wordt de uitdaging het vervullen van een oude kinderdroom of hun grootste nachtmerrie? Vast staat dat sommige bekende gezichten hun grenzen echt wel zullen moeten verleggen. In 'Het Lichaam van Coppens' nam de angst van Mathias al eens de bovenhand, maar hoe gaat hij in 'Beat VTM' om met zijn hoogtevrees? En krijgt Nathalie een uitdaging die helemaal indruist tegen haar claustrofobie?

'Beat VTM', kick-off aflevering op maandag 2 september om 20.35 uur op VTM.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers