Wat staat er dit najaar op het menu bij njam!?

zaterdag 30 juli 2022

Wanneer iedereen vol energie uit vakantie is teruggekeerd, staat njam! klaar met nieuwe content voor het najaar. We geven je graag een overzicht van wat er deze herfst op het menu staat.

Een nieuwe reeks van 'Klaar in 20 minuten' waarin chefs opnieuw snel, inspirerend, lekker én eenvoudig koken. 36 gloednieuwe afleveringen!


Een nieuw seizoen van 'In de Mix', een culinair magazine van 6 afleveringen bestaande uit korte thematische kookrubrieken.

En dan is het hoog tijd om de feesten in te zetten, want november en december zijn traditioneel de beste maanden bij njam! (451.752 real users & +4 mio views in december 2021).

In 'HAPeritief!' inspireren mixologiste Hannah van Ongevalle en chefs Jeroen De Pauw en Bart Desmidt ons met een origineel aperitiefje en een verrassend aperohapje. 16 nieuwe afleveringen.

Een nieuw feestprogramma is de opvolger van het populaire 'De Chalet'. Njam! chefs Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Jeroen De Pauw brengen samen de week door op een idyllische plaats in de Vlaamse Ardennen, en nodigen elk om beurt een bevriende chef als gast uit. Ze trekken samen op culinaire uitstap, op zoek naar lokale ingrediënten waarmee ze heerlijke feestgerechten klaarmaken.

Njam! is het lekkerste all round kookplatform van Vlaanderen én Nederland! Al meer dan 10 jaar zorgt njam! voor inspiratie en culinaire beleving voor iedereen die van lekker eten houdt.

Sinds de start van njam! groeide het merk uit tot een heus culinair begrip met een hele waaier aan activiteiten met lekker eten als gemene deler. Njam! werkt vanuit een 360 ° -model; gaande van kookprogramma’s op televisie, kookboeken, culi-events, samenwerkingen met de beste chefs en foodies van de Lage Landen en natuurlijk ook online waar njam! is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt; met exclusieve online videoreeksen, een populaire website met duizenden recepten & blogs en een trouwe fanbase op social media.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers