'VTM Telefoneert' verrassing in de vooravond

dinsdag 27 augustus 2013

Het was niet vooraf aangekondigd en het was dus even raar opkijken toen op de aftiteling van 'Echte Verhalen - De Kliniek' plots verscheen: 'Zo dadelijk: VTM Telefoneert'. Toch geen telefoonspelletje, zeker?

VTM lanceert, bovenop de nieuwe vooravond voor het najaar, nog een leuke extra voor de kijkers. Net voor het 'VTM NIEUWS' van 19.00 uur zal er elke weekdag telkens een nieuw en onverwacht duo van bekende gezichten een wel héél ongewoon telefoontje plegen met een anonieme Vlaming.


Tom Waes en Kim Hertogs gaven vanavond om 18.57 de aftrap als eerste duo. Zij belden naar een carnavalwinkel met een zeer verrassend verzoek en haalden een onvervalste telefoongrap uit.

VTM Netmanager An Rydant: 'Humor is belangrijk in ons VTM-schema dit najaar. En daar zetten we zelfs al tijdens de vooravond op in: met 'Funnymals', net na het 'VTM NIEUWS' maar ook met 'VTM Telefoneert', net voor het 'VTM NIEUWS'. Deze twee dagelijkse comic relief-momenten zorgen voor een vrolijke noot, aan het begin van een gevarieerde en ontspannen tv-avond.'

'VTM Telefoneert', elke werkdag om 18.57 uur op VTM.

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
klaarvoornajaar

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers