VTM start voorzichtig aan het tv-najaar

maandag 22 augustus 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

In november is er het WK voetbal in Qatar. Dat betekent dat vooral Eťn met het gros van het kijkerspubliek gaat lopen. Dus springen de commerciŽle zenders voorzichtig om met hun grote kanonnen. Ook VTM.

VTM communiceert woensdag over het najaar, maar Het Laatste Nieuws biedt alvast een eerste blik over wat de kijkers de komende weken en maanden mogen verwachten. Voor titels als 'Liefde voor Muziek', 'Andy op Patrouille', 'Snackmasters' en 'The Masked Singer' is het wachten tot 2023. Maar ook het najaar is goed gevuld.


VTM start het najaar met het tweede seizoen van 'I Can See Your Voice' op vrijdag. Daarna volgt het nieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'. Het is ook uitkijken naar 'Blind Getrouwd', dat serieus gepimpt wordt. 'Legomasters' komt ook terug en er is de nieuwe docureeks rond K3.

'Helden van Hier' komt terug en ook Luk Alloo is er weer, net als een vervolgseizoen van 'Code van Coppens'. Maar VTM waagt ook een gok met 'De Schaal van Pascale'. Slagen Pascale Naessens en Kürt Rogiers erin om Vlaanderen te doen pottenbakken? Twijfelgeval.

Verder is er nog het Nederlandse format 'Het Jachtseizoen', met BV's die op de vlucht slaan en uit de handen willen blijven van drie jagers. 'SOS Piet' krijgt na negen jaar een nieuw seizoen en ook 'Beste Kijkers', met Nathalie Meskens, krijgt een nieuwe kans. Qua fictie programmeert VTM de gelauwerde Streamz-serie 'Billie vs. Benjamin'.

VTM houdt woensdag haar najaarspresentatie. Vermoedelijk zijn er nog een aantal verrassingen. Daarvan houden we je uiteraard op de hoogte!

Bron: hln.be

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers