VTM schrapt 'Sergio Over De Grens' met Borsato dan toch

donderdag 20 januari 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2021

VTM heeft dan toch beslist om de aflevering van 'Sergio Over De Grens' waarin Sergio Herman met Marco Borsato door ItaliŽ trekt dan toch niet uit te zenden. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Eerder deze week had VTM nog gemeld dat het de aflevering van 'Sergio Over De Grens' met Borsato gewoon zou uitzenden. Eerst had VTM laten weten dat het niet aan hen was om een oordeel te vellen over de aantijgingen die Marco Borsato ten laste werden gelegd. Maar nu donderdag via Youtube de uitzending van 'BOOS' was te zien waarin nieuwe beschuldigingen aan het adres van de zanger werden geuit, heeft VTM toch beslist om de bewuste aflevering niet uit te zenden.


'We begrijpen dat de recente berichtgeving rond Marco Borsato heel wat ophef veroorzaakt. Het is op dit moment aan het gerecht in Nederland om zich te buigen over de schuldvraag. Als familiezender vinden we het belangrijk om de sereniteit in dit complexe verhaal op te zoeken. Daarom kiezen we ervoor om de aflevering van ‘Sergio Over De Grens’ waarin Marco Borsato te zien is volgende week niet uit te zenden', zo laat VTM weten aan Het Laatste Nieuws.

In plaats van de aflevering met Marco Borsato wordt die met Axel Daeseleire uitgezonden.

Bron: hln.be


Lees ook:
'Sergio Over De Grens' met Marco Borsato gaat door
RTL reageert na uitzending van 'BOOS' over 'The Voice of Holland'
'The Voice'-producent ITV zegt 'geschokt te zijn' na uitzending van 'BOOS'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers