VTM-nieuwsdienst barst van de plannen

dinsdag 11 augustus 2015

Net als de zender zelf, gaat het ook de nieuwsdienst van VTM voor de wind. De kloof van 'VTM NIEUWS' met 'Het Journaal' op Eén wordt almaar kleiner. De nieuwsdienst wil nog meer, en jongere, kijkers aantrekken. En daarvoor zijn er heel wat plannen.

In het najaar zal de VTM-kijker kunnen kennis maken met het nieuwe programma 'Alloo & Jambers'. Hierin blikt Luk Alloo, die ooit als medewerker bij Jambers begon, terug op het leven en werk van de beroemde journalist. Paul Jambers wordt namelijk 70 jaar.


Verder in de toekomst mogen de kijkers zich verwachten aan 'Moerkerke en de Mannen'. Hierin zal 'Telefacts'-anker Cathérine Moerkerke zich gedurende een aantal weken in de échte mannenwerld begeven. Zo zal ze bijvoorbeeld mee op stap gaan met de Hell's Angels, maar ze zal evengoed gaan leven tussen de paters van Averbode. Wanneer dat programma er komt, is nog niet bekend, maar het zal ten vroegste in 2016 worden uitgezonden.

Daarnaast krijgt ook het opsporingsmagazine 'Faroek' een nieuwe invulling. In plaats van maandelijks zal het programma met Faroek Özgünes wekelijks worden uitgezonden. Eén keer in de maand zal het een opsporingsprogramma zijn, op andere uitzenddagen zullen eigengemaakte en aangekochte reportages uitgezonden worden over criminaliteit.

Bron: hln.be

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers