VTM NIEUWS-journalist Dirk Van den Bogaert met pensioen

donderdag 17 december 2020

Dirk Van den Bogaert, de Wetstraatspecialist van VTM NIEUWS, gaat na 32 jaar aan de Medialaan met pensioen. Hij werd bij VTM NIEUWS met de nodige luister uitgezwaaid door Stef Wauters én Dany Verstraeten.

Van den Bogaert is een icoon in de Wetstraatjournalistiek. En nu gaat hij met pensioen. VTM NIEUWS liet dat niet onopgemerkt voorbijgaan. Van den Bogaert had vandaag enkele lives vanaf de Wetstraat en om een punt te zetten achter zijn rijkgevulde carrière verraste Dany Verstraeten hem met een ruiker bloemen, vlak voor de ambtswoning van de premier, in het nieuwsbulletin van 19.00 uur.


Hoewel Dirk Van den Bogaert met pensioen gaat, zal hij toch nog de politieke gesprekken op zondagmiddag blijven voorbereiden. Maar deze zondag zal hij voor één keer zélf de politieke praatgast van Dany Verstraeten zijn. Van den Bogaert had voor zondag minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke geregeld, maar die zat mee in het complot. De minister komt zaterdagavond langs en Van den Bogaert zal dan zondag in de praatstoel zitten. Dirk Van den Bogaert is 32 jaar lang aan VTM NIEUWS verbonden geweest.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers