VTM komt in het najaar met nieuw programma 'Lang Leve...'

dinsdag 14 mei 2013

Productiehuis dedsit begint deze week met de opnames voor het nieuwe VTM-programma 'Lang Leve...'. Dat schrijft Het Nieuwsblad. In dat programma zullen dubbelgangers en imitatoren delen uit het leven van BV's reconstrueren.

VTM wil naar verluidt nog niet veel vertellen over het nieuwe programma. Maar 'Lang Leve...' zou werken met een centrale gast waarbij dan dubbelgangers of imitatoren van die persoon gebeurtenissen uit zijn leven naspelen. Ook mensen waarmee de BV in kwestie in contact is gekomen tijdens zijn leven kunnen nagespeeld worden.

'Lang Leve...' wordt gemaakt door dedsit, dat is het productiehuis van 'Tegen de Sterren Op'. Het is dus niet ondenkbaar dat vaste leden uit de cast van dat programma ook hun kunsten gaan vertonen in 'Lang Leve...'. Tot de vaste acteurs van 'Tegen de Sterren op' behoren onder anderen Nathalie Meskens, Clara Cleymans, Ivan Pecnik en Walter Baele.

Wanneer het nieuwe programma op VTM zal te zien zijn, is nog niet bekend, maar de kans is groot dat het al deze herfst te zien zal zijn.

Bron: nieuwsblad.be



Lees ook:
Productiehuis Dedsit werkt aan programma met moppen

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers