VTM gaat door met 'Stadion'

donderdag 3 augustus 2017

VTM is de rechten op de samenvattingen van de Jupiler Pro League kwijtgespeeld aan VIER, waardoor voetbalfans nu kunnen afstemmen op 'Sports Late Night' voor hun portie voetbal op wedstrijddagen. Maar aan de Medialaan wordt 'Stadion' niet begraven. Integendeel.

'Stadion' is voortaan op zondag te zien bij VTM. En dat maar liefst twee keer. Er is een uitzending om 18.00 uur met Maarten Breckx en een langere uitzending om 23.00 uur, gepresenteerd door Tom Coninx. In die uitzending draven ook de analisten Johan Boskamp, Aad de Mos, Herman Brusselmans en Gilles De Bilde weer op. VTM werkt samen met Proximus, waardoor in de late uitzending samenvattingen uit eerste én tweede klasse zitten. VTM heeft namelijk, dankzij het recht op vrije nieuwsgaring, de mogelijkheid om 15 minuten beeldmateriaal van de voetbalwedstrijden uit te zenden.


Maar het nieuwe 'Stadion' gaat verder dan alleen Belgisch voetbal. Zo zal er ruime aandacht zijn voor de Champions League, maar ook voetbal uit andere landen én nieuws over de Rode Duivels zal in het programma aan bod komen.

'Stadion', nieuwe formule, start op zondag 10 september op VTM.


Lees ook:
VTM voert 'Stadion' (nog) niet af

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Stadion

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers