VTM en Paul de Leeuw stoppen verdere samenwerking

woensdag 19 juni 2013

VTM en Paul de Leeuw eindigen hun samenwerking. Dit werd vanmorgen beslist door beide partijen. Paul de Leeuw zal dus geen programma's meer maken voor VTM.

Eerder vandaag kon je hier al lezen dat VTM voorlopig geen nieuwe reeks van 'Manneke Paul' zou brengen. In een persbericht laat de commerciële omroep nu weten dat beide partijen hebben besloten om de samenwerking stop te zetten. Het langetermijn-contract dat de Leeuw eerder met VTM tekende, komt hierbij te vervallen.


Paul de Leeuw: 'Ik heb met ongelooflijk plezier aan 'Manneke Paul' gewerkt. Ik had graag door willen gaan met 'Manneke Paul' in het najaar, maar VTM heeft anders besloten. Dit betekent dat de samenwerking tussen VTM en mij stopt. Bij twijfel niet oversteken. Ik ben VTM dankbaar voor de kans die ik heb gekregen. Met een belangrijke Vlaamse televisieprijs en de vele positieve reacties op zak hoop ik dat ik weer snel een programma a la 'Manneke Paul' mag maken.'

An Rydant, netmanager VTM: 'We willen Paul bedanken voor het moois dat hij hier op antenne heeft gebracht. Het minste dat je van Paul de Leeuw kan zeggen is dat hij een topentertainer is en niemand onberoerd laat. We wensen hem veel succes toe in alles wat hij nog doet.'


Lees ook:
VTM stopt 'Manneke Paul' in de kast

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
mannekepaul

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers