VRT ontkent zekerheid omtrent film 'F.C. De Kampioenen'

woensdag 12 december 2012

Woensdag schreef Het Laatste Nieuws dat het zeker is dat er in 2013 een langspeelfilm komt over de populaire Eén-reeks 'F.C. De Kampioenen'. De VRT ontkent deze zekerheid en reageert op de berichtgeving.

'Dat de VRT en Skyline plannen hebben voor zo een project, is al langer geweten. Eén en ander is evenwel toch nog voorbarig. De gesprekken tussen de VRT, Skyline Entertainment en de 'Kampioenen'-cast lopen en dat in een goede verstandhouding. Definitieve afspraken zijn er op dit moment echter nog niet. Het spreekt voor zich dat we meer informatie zullen vrijgeven eens alle aspecten - waaronder ook de financiering - rond zijn die bij de realisatie van een groot fictieproject als dit komen kijken.'


De reactie is een gezamenlijke mededeling van Jean Philip De Tender, netmanager Eén en Eric Wirix, gedelegeerd bestuurder Skyline Entertainment.

DOSSIER: 'F.C. De Kampioenen' - de film

volledig dossier
fcdekampioenen

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers