Vlinder komt uit haar cocon voor 'The Masked Singer'

donderdag 2 februari 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

De voorbijgangers op de Bondgenotenlaan in Leuven voelden de nieuwsgierigheid gisteren door het lijf gieren. Achter een grote gevel die helemaal in het teken stond van 'The Masked Singer' ging namelijk de allerlaatste figuur uit het nieuwe seizoen schuil.

Die was enkel te zien door een klein kijkgaatje en een bodyguard hield camera’s en fototoestellen op afstand. Heel wat mensen konden het niet laten om stiekem te gaan piepen en kregen daar in absolute primeur een glinsterende nieuwe figuur te zien die uit haar cocon komt: Vlinder.


Vlinder komt uit de toekomst. Futuristisch. Uit een verre wereld die voor ons nog veel geheimen kent. Met haar ruimteschip reisde ze door verschillende dimensies om mee te doen met 'The Masked Singer'. Ze legde dus een lange weg af om te doen wat ze het liefst doet: zingen en op een podium staan. Vlinder is vrolijk, lief en beeldschoon. Ze is heel nieuwsgierig en staat te popelen om iedereen te leren kennen en haar ervaringen te delen.

'Hello world, gegroet aardbewonertjes! Ik ben Vlinder! Ik zoefde als een torpedo door tijd en ruimte om mijn vleugels uit te slaan in 'The Masked Singer'! Wat een voyage! Vrouwen komen van Venus, maar Vlinder komt uit de toekomst! Ik heb lichtjaren gereisd om jullie te ontmoeten, maar ik brand weer van verlangen om eindelijk mijn ruimte-coconnetje te verlaten. Dus ik parkeer mijn UFO graag in jullie galaxy! Ik moet hier even de kat uit de boom kijken want ik begrijp lang nog niet alles van jullie gekke planeetje. De atmosphere zit wel al goed, dat voel ik aan mijn antennes! Ik ben supernieuwsgierig om samen op ontdekkingsreis te gaan! Daar gaat ze! Dadaaa!'

Met de reveal van Vlinder zijn alle veertien pakken uit het nieuwe seizoen bekend. Zij worden straks opgedeeld in twee groepen van zeven, die week om week zullen strijden voor hun anonimiteit. De acht strafste 'Masked Singers' komen samen in The Big Bang om in één rechte lijn richting finale te gaan. Welke bekende gezichten schuilen er achter de maskers van Leeuw, Hippo, Tovenaar, Raaf, Foxy Lady, Skiwi, Kosmos, Minotaurus, Kolonel Mops, Champignon, Soaperstar, Groot Licht, Mummie en Vlinder? De guessing game begint morgen, vrijdag 3 februari om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers