Vlak voor de finale heeft 1 bewoner het 'Big Brother'-huis verlaten. Dit zijn de 3 finalisten!

dinsdag 6 april 2021

Het was afgelopen donderdag aangekondigd in de liveshow. Het vertrek van Julie was niet de laatste exit van 'Big Brother'. Eén van de 4 zou nog voor de finale het huis moeten verlaten. En zoals we eerder al schreven stond de laatste exit voor de grote finale van 'Big Brother' vandaag op het programma. Opgelet! Spoiler alert!

Na een weekend vol verrassingen kwam dan ook de koude douche. Het bezoek van Patje, Thomas, Naomi én Matt zorgde het afgelopen weekend voor een uitgelaten sfeer onder de 4 finalisten. Jill, Liese, Michel en Nick genoten volop. Al hing het aangekondigde nieuws van een laatste exit wel boven hun hoofd.

Zenuwen waren er niet echt. Allen beseften dat hun lot volledig in handen lag van de kijker. Toch kwam het uiteindelijke verdict dinsdagmiddag hard aan in het huis. Michel kreeg het minst aantal stemmen van de kijker en moest meteen zijn spullen pakken. Liese en Jill reageerden vol ongeloof op het nieuws. Nick vond het erg dat Michel zo afscheid moest nemen.

Het volledige vertrek is ongetwijfeld vanavond of morgen te zien in de dagelijkse uitzendingen van 'Big Brother' bij Play4 en RTL5. Voor de 3 finalisten is het aftellen naar donderdag, de grote finale tijdens de laatste 'Big Brother Live'.



Lees ook:
Oude bekenden op paasbezoek in het 'Big Brother'-huis
Kijker stemt Julie net voor finaleweek uit het 'Big Brother'-huis
Exit Naomi! Dit zijn de halve finalisten van 'Big Brother'
Zo groot is de onrust in 'Big Brother' na het 15.000 euro-dilemma
Matt pakt 15.000 euro en vertrekt uit 'Big Brother': 'Perfecte keuze, nul spijt'
Waarzegster Jill doet straffe uitspraken in 'Big Brother'-huis: 'Julie gaat donderdag naar huis!'
Bommetje in 'Big Brother': meteen het huis verlaten met geld uit de groepspot of blijven?
Kijker nomineert en stemt Zoey 'Big Brother' huis uit

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers