Vlaamse scripted reality 'Alles uit Liefde' deze herfst op VIJF

maandag 10 juni 2013

Met 'Alles uit Liefde' brengt VIJF vanaf september tien weken lang waargebeurde verhalen op het scherm. In de eigen scripted realityreeks 'Alles uit Liefde' komt elke week een verhaal aan bod waarin Vlaamse vrouwen een keuze moeten maken uit of voor de liefde.

Elk verhaal is verschillend, maar in elke aflevering zien we een vrouw een onverwachte, moeilijke of drastische beslissing nemen uit liefde voor haar man, geliefde, familie of kind.

'Alles uit Liefde' zal vanaf september elke week na het nieuwe datingprogramma te zien zijn: VIJF brengt dit najaar met deze twee lokale producties een volledig Vlaamse thema-avond in het teken van liefde.

Geert Bouckaert bewerkt de waargebeurde verhalen
'Alles uit Liefde' is een productie van TéVéCompany. Scenarist Geert Bouckaert – die eerder al zorgde voor de adaptie van de originele scenario's van 'Danni Lowinski' en scenario's schreef voor onder meer 'Flikken', 'Aspe', 'Witse' – staat in voor de bewerking van de waargebeurde verhalen.

Voor 'Alles uit Liefde' wordt een beroep gedaan op onbekende acteurs. De eerste opnames van deze nieuwe Vlaamse scripted realityreeks zijn afgelopen vrijdag van start gegaan.

'Alles uit Liefde', vanaf september elke week op VIJF.


DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Programma waarin Beau van Erven Dorens iedere aflevering twee bijzondere gasten ontvangt in het prachtige Toscane. Beau neemt zijn gasten mee op pad, met de glooiende heuvels, schilderachtige dorpjes en weelderige wijngaarden als decor. De ideale setting voor boeiende gesprekken en leuke activiteiten. Beau ontvangt Davina Michelle en Edwin Evers.

'Casa Di Beau', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers