VIJF heeft grootse plannen voor het najaar

woensdag 4 september 2013

VIJF blijft het goed doen. Door haar unieke profiel en duidelijke identiteit groeit de zender seizoen na seizoen. Ook dit najaar gaat VIJF verder met wat haar groot maakt, namelijk eigenzinnige programma's.

Dus dit najaar mogen de kijkers fantastische programma's met glamoureuse mensen verwachten.


Op maandag brengt VIJF 'De Huisdokter', waarin Peter Van Asbroeck samen met Michèle Van Sebroeck een bezoek brengt aan mensen die tevergeefs hun huis trachten te verkopen. Elk doodgewoon Vlaams huis wordt omgetoverd tot de crème de la crème van de vastgoedmarkt. 'Er komen tien afleveringen', zegt Peter, 'en er is een grote verscheidenheid tussen de verschillende cases, die over gans Vlaanderen verspreid zijn.'

Met 'Straffe Verhalen' verwelkomt VIJF een nieuw gezicht en een nieuw reportageprogramma. Bieke Ilegems brengt de kijker elke week enkele straffe verhalen, opvallende, boeiende en aangrijpende buitenlandse reportages met een diep menselijk thema.

'Grey's Anatomy' brengt op dinsdag een wekelijkse dosis ziekenhuisdrama’s en –romances en diezelfde dag komt ook het allerlaatste seizoen van 'Private Practice'.

Ann Van Elsen zorgt voor een nieuw datingprogramma. In 'Singl3s' hebben drie singles Katinka, Jessy en Alizé zich samen teruggetrokken in een huis voor een ware datemarathon. Acht weken hebben deze dames om hun droomman te strikken. Volgens hen was het een grote uitdaging en een toffe ervaring. Maar hebben zij de ware gevonden? Kijken op woensdag. Nadien brengt VIJF waargebeurde verhalen in 'Alles uit Liefde'.

Elke donderdag zorgt de zender voor de wekelijkse afspraak met de leukste, grappigste en meest romantische Hollywoodfilms en met 'Storywood' worden de kijkers wegwijs gemaakt in de glamour en gossip van Hollywood.

Jani Kazaltzis is dit najaar weer de redder van koppels in stijlnood. Om hen aan de juiste outfit te helpen schuwt hij op vrijdag de strijd niet in 'Zo Man Zo Vrouw'. En uiteraard mocht 'Astrid in Wonderland' niet ontbreken in de najaarsprogrammering. Al vier seizoenen lang volgt VIJF het wonderlijke sprookje van Astrid Bryan. Niettegenstaande haar echtelijke problemen is Astrid niet klein te krijgen en even glamoureus als altijd en met haar typische 'amazing' zin voor humor bleef ze overeind. Astrid houdt van Hollywood en VIJF houdt van Astrid. En dat zien de kijkers op vrijdagavond.

Foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2013

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
VIJF

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers