VIER start opnames nieuw 'Vermist'-seizoen

zondag 5 mei 2013

Maandag 6 mei, starten de opnames van een nieuw seizoen van de VIER-serie 'Vermist'. Net zoals tijdens het vorige seizoen vormen Stan Van Samang, Kevin Janssens, Marieke Dilles en Joke Devynck de hoofdcast, maar dit seizoen maakt ook Koen De Bouw zijn rentree.

Naar goede 'Vermist'-gewoonte maken ook dit seizoen tal van bekende acteurs hun opwachting voor een gastrol. In de eerste afleveringen zijn dat Robbie Cleiren ('Clan', 'Deadline 14/10', 'The Broken Circle Breakdown'), Tiny Bertels ('Salamander', 'Loslopend Wild'), Tine Embrechts (winnares van tv-ster voor beste actrice vorig jaar voor haar rol in 'Quiz me Quick') en Johan Heldenbergh ('De helaasheid der dingen', 'The Broken Circle Breakdown').


De regie is nog steeds in handen van Jan Verheyen en Cecilia Verheyden, maar voor enkele afleveringen dit seizoen staan ze hun regisseursstoel graag af aan 'Clan'-regisseuse Kaat Beels en de talentvolle Kobe Van Steenbergen, al lange tijd eerste regie-assistent bij 'Vermist'.

Opnames van 'Vermist' starten maandag, het vijfde seizoen is dit najaar te zien op VIER.


Lees ook:
Koen De Bouw doet weer mee in 'Vermist'

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
Vermist

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers