VIER lost eerste spectaculaire beelden 'De Mol'

vrijdag 14 februari 2020

Het verraad is terug! Met deze slogan kondigde VIER de start van het nieuwe seizoen van 'De Mol' aan. In een speciaal filmpje neemt Gilles De Coster de kijker mee naar de finale van het nieuwe seizoen.

Met deze eerste beelden bevestigt VIER meteen ook de startdatum van het nieuwe seizoen. Vanaf zondag 8 maart kan de kijker weer op het puntje van zijn zetel gaan zitten. Vanaf dan start de zoektocht naar 'De Mol' opnieuw.


En de eerste beelden beloven alvast een nieuw spectaculair seizoen. Zoals steeds maakt Woestijnvis er een erezaak van om de Vlaamse kijker opnieuw te verrassen. En dat lijkt ook nu weer te lukken.

Kijk al even mee:


Met de start van 'De Mol' wordt de strijd om de zondagavondkijker vanaf zondag 8 maart bikkelhard gespeeld. VIER zet bovendien ook het nieuwe sketchprogramma 'Influencers' op zondagavond. Eén en VTM brengen hun kijkcijferkanonnen nu zondag al in stelling. Eén start met een nieuwe reeks 'Twee tot de Zesde Macht'. VTM pakt voor het eerst uit met 'Blind Getrouwd' op zondag.


Lees ook:
Bart De Pauw keert terug op zondagavond
'Blind Getrouwd' vanaf nu op zondag
Verrassende BV's in nieuw seizoen 'Twee tot de Zesde Macht'
Maak kennis met de 8 'Blind Getrouwd'-deelnemers
Eerste beelden van nieuwe Eén-reeks 'GR5'
Bart De Pauw regisseert sketchprogramma voor VIER

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers