Videoboodschap van Sinterklaas: 'Desnoods in een ruimtepak!'

maandag 2 november 2020

Het is een bijzonder jaar en ook voor Sinterklaas is het even wennen dat de Intrede er dit jaar anders zal uitzien. Speciaal voor de Ketnetters stuurt hij een videoboodschap vanuit Spanje om de Ketnetters en hun ouders gerust te stellen: op 14 november zal te zien zijn hoe hij zijn intrede maakt in Antwerpen.

De Ketnetters kunnen veilig van thuis uit volgen hoe de Sint en zijn entourage voet aan wal zetten omstreeks 14 uur op Ketnet en Eén.


'Lieve kinderen, ik zal komen! Ja, ook dit jaar zal ik met mijn stoomboot naar jullie land varen! Ik wil jullie, lieve kinderen, niet in de steek laten, zeker niet in een jaar dat al zo moeilijk was. Jullie hebben jullie vriendjes lang moeten missen, de zomerkampen waren anders en ook schoolgaan was een beetje vreemd, hoe hard die brave leerkrachten ook hun best doen. En daarom zeg ik: 'Al moet ik dit jaar in een ruimtepak over de daken lopen, ik zal er staan!' Maar we gaan het wel veilig houden. Daarom zal ik voor één keertje aankomen zonder wuivende kinderen en lachende gezichtjes, maar jullie kunnen dat allemaal zien op Ketnet en op Eén op zaterdag 14 november rond de klok van twee uur.'

Sinterklaas


Hij komt, hij komt... De Intrede van de Sint in Antwerpen omstreeks 14.00 uur op Ketnet en Eén, via VRTNU, de Ketnet-app en Ketnet.be.

De Intrede van de Sint is een samenwerking van Ketnet met Sylvester en Stad Antwerpen.


Lees ook:
'De Grote Sinterklaasshow' van Studio 100 gaat TOCH door

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers