Vernieuwd 'VTM NIEUWS' vanaf maandag op het scherm

maandag 3 september 2018

'VTM NIEUWS' begint het nieuwe schooljaar met een opgefrist decor en nieuw logo. Ook technisch werd de nieuwsstudio van VTM aangepakt en uitgerust met een aantal snufjes.

'VTM NIEUWS' ziet er vanaf maandag anders uit. Het programma heeft een nieuw logo, de kleuren van het decor zijn frisser en de presentatoren nemen plaats aan een gloednieuwe desk. Ook de belichting werd aangepast waardoor het programma een meer eigentijdse look krijgt. Ook de weersvoorspellers nemen plaats in een nieuwe set.


Achter de schermen van 'VTM NIEUWS' werd ook hard gewerkt aan de technische kant van de zaak. Zo is er een gloednieuwe set voor 'breaking news'. Uniek aan die set is dat de nieuwsankers de regie volledig zelf in handen hebben. En dat is handig als nieuws snel in de huiskamers moet geraken.

Maandagavond mag Stef Wauters de VTM-kijkers om 19.00 uur verwelkomen in het gloednieuwe decor.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
vtmnieuws

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers