Vanaf nu kan je 'REWIND' bekijken op Streamz

vrijdag 23 december 2022
Foto: © Streamz 2022

Vlaanderens bekendste online creators, CEMI (bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut), brachten dit najaar hun film 'REWIND' naar de Belgische bioscoopzalen. De film verhuist vanaf vandaag van de cinema naar de Vlaamse streamingdienst Streamz.

In dit knotsgekke avontuur wordt Céline per ongeluk teruggeflitst naar de jaren '90, en wordt het de ultieme challenge om terug te keren naar het heden... Zal het hen lukken om ook deze ultieme challenge tot een goed einde te brengen?


Naast Céline en Michiel, zullen ook Jean Romy Manzila ('Echte Verhalen: De Buurtpolitie'), Anaïs Jansen ('Wannabe's'), Ruben Degroote ('4eVeR'), Ayco Weets ('Bittersweet Sixteen'), Imea Denooze ('Gamekeepers'), Louis Thyssen ('Nachtwacht'), Peter Thyssen ('Black-Out'), Kyoko Scholiers ('Geub') en Pat Krimson & Loredana De Amicis (Pat & Loredana) in 'REWIND' te bewonderen zijn.


YouTube-sterren Céline en Michiel doen waar ze goed in zijn: leuke, spannende en uitdagende challenges bedenken voor elkaar en hier hun vele volgers mee entertainen op hun socials. En over enkele dagen vieren ze de launch van hun 500ste video: een muziekclip met een mix van niemand minder dan Pat en Loredana. Maar bij de opnames van een nieuwe video gaat het helemaal mis. Door een technische fout in een VR-bril wordt Céline naar het verleden gekatapulteerd en komt ze terecht op een school in het jaar 1996. Céline moet een manier vinden om terug naar het heden te geraken maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ondertussen, in 2022, probeert Michiel samen met bevriende vlogger, Carlos, te achterhalen wat er met Céline is gebeurd. Hoe kon het meisje zo plots verdwijnen? De verdwijning van Céline blijft ook niet onopgemerkt en al snel gonst het internet van de meest absurde theorieën. Is dit het einde van het CEMI-verse? Céline en Michiel staan misschien wel voor de meest ultieme challenge ooit: Céline van 1996 terug naar 2022 krijgen om op tijd hun muziekclip te lanceren.

'REWIND' is een productie van Sputnik Media in coproductie met Streamz en Kinepolis Film Distribution. De film is vanaf 23 december te zien bij Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers