Vanaf maandag vier keer per week 'De Ideale Wereld' met Ella Leyers

zondag 28 augustus 2022
Foto: Canvas/VRT - © Woestijnvis 2022

Actualiteit en humor zitten in het DNA van Canvas. Nieuws en duiding is er dagelijks met 'Terzake' en 'De Afspraak'. Maar laat ons eerlijk zijn: het leven is al serieus genoeg en alleen humor en relativering kunnen ons redden op weg naar de ideale wereld.

Daarom kiest Canvas resoluut voor vier in plaats van twee wekelijkse afleveringen van het gelijknamige programma. Een vaste afspraak met de kijker voor een portie ongegeneerde satire met de allerslimste Ella Leyers als ideale host. Zij loodst ons van maandag tot donderdag op spitse en scherpe manier door de brandende en minder brandende actualiteit.'De Ideale Wereld', vanaf maandag 29 augustus om 22.15 uur op Canvas en VRT MAX.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers