Tweede seizoen van 'The White Lotus' in oktober op Streamz

woensdag 17 augustus 2022
Foto: © Streamz 2022

In 2021 was 'The White Lotus' één van de grote favorieten van veel kijkers en recensenten. Hoewel een tweede seizoen niet heel erg voor de hand lag - de hoofdpersonages kruisen elkaar toevallig en niet iedereen haalt het einde van de serie - gaat het er toch komen.

De donkere komedie zal er een beetje anders uitzien dan voorheen. Maar maak je geen zorgen, het zal nog steeds een cast van rijke personages bevatten die je graag zal haten.


De luxe hotel dramedy van Mike White debuteerde afgelopen zomer en volgde een eclectische groep verwende gasten en overwerkte hotelmedewerkers in een high-end Hawaiiaans resort, met hoofdrollen voor onder andere Connie Britton, Sydney Sweeney en Jennifer Coolidge. Het eerste seizoen werd in totaal met 20 Emmy nominaties overspoeld, waaronder één voor Outstanding Limited of Anthology Series.

Maar wat kunnen we verwachten van dit nieuwe verblijf in het paradijs? Komen de originele castleden terug? Welke bekende namen hebben zich al aangemeld voor seizoen 2? En gaan we terug naar Hawaï, of hebben we een koers uitgezet naar een nieuwe locatie?

Voor het tweede seizoen reizen we van Hawaii naar Sicilië, waar ook een resort staat van The White Lotus hotelketen uit het eerste seizoen. Het goede nieuws is dat Jennifer Coolidge terugkeert in het nieuwe seizoen. Haar personage van de rouwende weduwe Tanya was een hoogtepunt uit de reeks. Onder Tanya's aura van pijn en verdriet ging een manipulatief en egocentrisch mens schuil. Voorlopig zijn er geen andere terugkerende spelers bekendgemaakt. Maar zijn er wel nieuwe rollen voor toppers zoals Michael Imperioli ('The Sopranos') Aubrey Plaza ('Parks and Recreation'), F. Murray Abraham ('Amadeus), Tom Hollander ('The Night Manager'), Adam DiMarco ('The Order') en Haley Lu Richardson ('The Edge of Seventeen').

Imperioli zal Dominic Di Grasso spelen, een man die reist met zijn bejaarde vader Bert (Abraham) en zijn afgestudeerde zoon Albie (DiMarco). Plaza, vooral bekend als de ultracynische April Ludgate van 'Parks and Recreation', zal ook een van de hotelgasten spelen. Haar personage heet Harper Spiller en is op vakantie met haar man en vrienden. ​ Haley Lu Richardson is Portia, een jonge vrouw die met haar baas reist, terwijl Tom Hollander Quentin speelt, een Engelse expat.

'The White Lotus' bedenker en regisseur Mike White keert terug voor seizoen twee, en is uitvoerend producent samen met David Bernad en Mark Kamine. 'The White Lotus' zal in oktober 2022 exclusief beschikbaar zijn op Streamz.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers