Tom Waes iedere zondagavond op Eén met 'De Blacklist'

vrijdag 5 juni 2020

Vanaf 21 juni zal Eén het Ketnet-programma 'De Blacklist' iedere zondagavond uitzenden. In het programma zorgt Tom Waes dat bijna onmogelijke wensen van kinderen in vervulling gaan.

'De Blacklist' werd zes jaar geleden al uitgezonden op Ketnet. Toch is het programma geschikt om met het hele gezin te bekijken volgens Eén-netmanager Olivier Goris in Het Nieuwsblad. 'Dit is in de eerste plaats een familieprogramma. Dat Tom Waes het presenteert, is mooi meegenomen.'


Vanaf 21 juni is 'De Blacklist' te bekijken op Eén, doordat de zender heel de zomer de programmatie moet opvullen nadat grote sportevenementen werden afgelast als gevolg van de cornacrisis.

In 'De Blacklist' worden verschillende wensen van kinderen in vervulling gebracht. Deze wensen zijn onder meer: een gebouw laten ontploffen, een levensgroot peperkoeken huis bouwen en de heetste cake ter wereld bakken.

Het programma werd eerder dit jaar genomineerd voor een Rocky Award, een prestigieuze onderscheiding voor televisieprogramma's en online reeksen. 'De Blacklist' kan winnen in de categorie 'non-fictieprogramma's voor kinderen en jongeren' en maakt hierdoor kans op een trofee en een cheque van 25.000 dollar. De prijsuitreiking vindt plaats op 15 juni en zal door de coronacrisis online gebeuren.

Bron: Het Nieuwsblad - VRT NWS

DOSSIER: Coronacrisis op Vlaamse radio & tv

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers