The Park Playground lanceert virtual reality spel van Streamz Original 'Don't Scream'

donderdag 1 december 2022
Foto: © Streamz 2022

The Park Playground lanceert met 'Don't Scream' de meest griezelige VR-experience ooit. Het spel is gebaseerd op de gelijknamige reeks op Streamz waarin comedian William Boeva enkele BV's uitdaagt om zo koelbloedig mogelijk te blijven.

In de VR-experience zitten enkele nieuwe elementen verwerkt, zoals een paniekknop en het geluid dat een rol speelt bij de puntentelling.


Vanaf 15 december 2022 is het zover. Dan kan het brede publiek in alle vestigingen van The Park kennismaken met ‘Don’t Scream’, de nieuwste VR-ervaring van The Park Playground. De spelers krijgen een VR-bril op en worden ondergedompeld in een soort virtuele escaperoom met de meest griezelige decors, zombies, akelige reuzespinnen en vieze angstaanjagende monsters. Door samen te werken en opdrachten op te lossen, moeten ze zichzelf zien te redden uit verschillende hachelijke situaties. Op deze manier worden ze, net als de BV's in de gelijknamige Streamz Original, overgeleverd aan spelleider William Boeva die ook nauw betrokken was bij de ontwikkeling van het VR spel.

In de Streamz Original 'Don't Scream' worden verschillende bekende duo's telkens op een andere verlaten plek gedropt, die door mastermind en evil genius William zelf is ingericht als een gethematiseerde horror maze. William houdt vanuit zijn controlekamer de kandidaten in het vizier en turft nauwgezet elke gil, groot of klein. Wie het meeste gilt, verliest het spel.

Wie durft kan zich vanaf 15 december aan dezelfde beproeving wagen bij The Park Playground in een heus virtual reality spookhuis. Deelnemers worden op een angstige manier verrast en de schrik op het lijf gejaagd. Wie het minst schreeuwt, wint het spel. William kent opnieuw geen genade en duldt geen bangeriken, dus probeer niet te gillen! Je speelt dit VR groepsspel op een draadloos speelveld van 80m2, waarbij je samen terecht komt in een virtuele horror wereld. De combinatie van griezelen en William’s humor, maakt dit spel een absolute aanrader als teamactiviteit met vrienden, familie of collega’s. Wie durft het aan?

'Don’t Scream' is een productie van Streamz en All3Media en is sinds 3 oktober 2022 exclusief te zien zijn op Streamz. Het Virtual Reality spel gebaseerd op de reeks is vanaf 15 december 2022 te spelen in alle filialen van The Park Playground.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers