'The Bold and the Beautiful' vanaf 3 september dagelijks ook op ZES

dinsdag 28 augustus 2018

Vanaf maandag 3 september is de bekendste Amerikaanse soap 'The Bold and the Beautiful' ook dagelijks in Vlaanderen te zien op ZES. De film- en seriezender zal om 9.00 uur starten met aflevering 7453. Omstreeks 12.30 uur zal de aflevering van die ochtend elke dag herhaald worden.

De dagelijkse tv-reeks was enkele maanden niet in Vlaanderen te zien, maar ook ZES maakt nu opnieuw vaste afspraak. ZES is terug te vinden bij Telenet op kanaal 14, bij Proximus op kanaal 16 bij TV Vlaanderen op kanaal 9 en bij Orange op kanaal 9.


ZES verwent de kijkers de klok rond met de populairste Amerikaanse films en series: 'Bij ZES is alles net zoals in de States net dat tikkeltje 'bigger and better'. Net daarom past deze nieuwe dagelijkse afspraak met de Amerikaanse soap bij uitstek ideaal ook in ons zendschema', zegt adjunct-programmadirecteur Miguel Casier. ''The Bold and the Beautiful' betekent voor ZES een mooie volgende stap in het verdere succes van de jonge zender. Het is nu onze hoogste prioriteit om het komende jaar elke ochtend en middag continuïteit te garanderen voor de vele trouwe Vlaamse kijkers van 'The Bold and the Beautiful'.'

'The Bold and the Beautiful' kwam in de Verenigde Staten voor het eerst op het scherm op 23 maart 1987 en is ondertussen al een van de meest gelauwerde, bekroonde en bekeken soapseries ter wereld. De combinatie van een sterke cast, aangrijpende verhaallijnen, complexe personages en een uitstekende productie hebben geleid naar internationaal succes. De spraakmakende soap wordt uitgezonden in meer dan 100 landen en wordt wereldwijd gevolgd door miljoenen kijkers. 'The Bold and the Beautiful' heeft bovendien het Guinness World Record van meest populaire daytime soap op zijn naam staan.

Bradley Bell is uitvoerend producent en hoofdschrijver van 'The Bold and the Beautiful', waarvoor hij maar liefst 13 Daytime Emmy Awards heeft ontvangen, waaronder meerdere Emmy's voor Outstanding Drama Series en Outstanding Drama Series Writing. Naast zijn werk voor 'The Bold and the Beautiful', creëerde Bell ook de zustersoap 'The Young and the Restless', die al meer dan 45 jaar wordt uitgezonden. In januari 2019 viert 'The Bold and the Beautiful' zijn 8000ste aflevering en in maart blaast het programma maar liefst 32 kaarsjes uit.

Maandag 3 september 9.00 uur - aflevering 7453
Eric zet een stap in zijn herstelproces en bewijst Quinn dat hij weer iets kan doen dat hem dierbaar is. Sasha geeft Zende het begrip en de aandacht die hij van Nicole niet krijgt. In plaats van zich bezig te houden met zijn problemen met Nicole, heeft Zende andere plannen. Wyatt licht Quinn en Eric in over de bruiloft van Bill en Brooke en vertelt hun over het geheime plan.


Lees ook:
'Mooi en Meedogenloos' gaat verder op ECLIPSTV

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers