Telenovelle 'Lisa' start nieuw seizoen met veel spanning en emotie

vrijdag 3 september 2021

'Als dit een nachtmerrie is, wil ik nu wakker worden.' Met die hartverscheurende woorden opent het nieuwe seizoen van de telenovelle 'Lisa' op maandag 6 september om 18.15 uur bij VTM.

Het eerste seizoen sloot af met een onverwachte cliffhanger: Katja (Anouck Luyten) dwarsboomde de liefdesverklaring van Lisa (Tinne Oltmans) door in Las Vegas te trouwen met haar droomprins Jonas (Oscar Willems). De aftrap van het nieuwe seizoen belooft dus veel spanning en emotie. Hoe zal Lisa reageren op het nieuws dat haar halfzus en Jonas getrouwd zijn? Trekt ze tegen alle verwachtingen in haar stoute schoenen aan en verklaart ze hem alsnog haar liefde? Of houdt ze zich zoals gewoonlijk op de achtergrond en blijft ze in de schaduw van Katja? Het eerste seizoen was een groot succes bij VTM met meer dan een half miljoen kijkers (519.000) en 38.2% marktaandeel (VVA 18-54, live+uitgesteld).


Ook op andere vragen krijgen de kijkers eindelijk een antwoord. Met 200.000 Amerikaanse dollars op zak beloofde Katja immers om samen met Jonas voorgoed te vertrekken uit Vilvoorde. Hoe zullen Dorine (Hilde Heijnen) en de temperamentvolle Gert (Bert Verbeke) reageren wanneer ze ontdekken dat Katja zich niet aan de deal heeft gehouden?

De kus tussen Pilar (Naomi Janssens) en Lars (Thomas Van Caeneghem) zorgde voor veel spanning in de extra lange slotaflevering van Lisa. Pilars ex-vriend Remco (Arno Moens) betrapte het paar in de Keetal en kookte over van woede. Zal Remco tegen Elke (Femke Verschueren), het lief van Lars, vertellen wat hij gezien heeft? En hoe gaat het nu verder tussen Pilar en Lars?

Bekijk een korte samenvatting van het eerste seizoen van Lisa hier:


Wie zijn geheugen wil opfrissen kan op zondag 5 september om 11.25 uur afstemmen op VTM voor een herhaling van de extra lange slotaflevering van de telenovelle 'Lisa'. De afleveringen van Lisa zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Het scenario van de telenovelle 'Lisa' is van de hand van Hugo Van Laere ('Sara', 'Familie') en zijn team. Elias Mentzel ('#LikeMe', 'Familie') is hoofdregisseur/showrunner. Producenten zijn Pieter Van Huyck en Ivy Vanhaecke ('Spitsbroers', 'Undercover', 'Beau Séjour', 'Professor T.'). 'Lisa' is een coproductie van De Mensen en Gardner and Domm, met de steun van gaststad Vilvoorde en de tax shelter maatregel van de Federale Overheid. De buitenopnames vinden plaats in Vilvoorde, de thuisstad van 'Lisa'.

'Lisa', vanaf maandag 6 september elke weekdag om 18.15 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers