Telenet en Videohouse gaan samenwerken

vrijdag 4 juli 2008

Donderdag sloot Telenet een overeenkomst met Videohouse voor de uitbesteding van alle facilitaire diensten m.b.t. de technische productie van programma's voor PRIME en de video on demand operaties. Dit akkoord is het uitvloeisel van de intentieverklaring, bekend gemaakt op 28 mei 2008.

H


et produceren en facilitair behandelen van TV-programma's behoren niet tot de kernactiviteiten van Telenet en worden om die reden beter ondergebracht bij een partner die gespecialiseerd is in het produceren van televisieprogramma's en de daarbij behorende facilitaire diensten.

De overeenkomst impliceert dat alle facilitaire activiteiten m.b.t het technisch produceren en behandelen van programma's voor PRIME en video on demand vanaf 4 juli worden overgenomen door Videohouse. Ook de 46 medewerkers die vandaag bij Telenet instonden voor deze diensten zullen Ė met behoud van hun huidige arbeidsvoorwaarden - vanaf die datum aan de slag gaan als medewerker van Videohouse. De diensten die zij leveren zullen zonder onderbreking verder gezet worden.

PRIME als zender wordt niet verkocht en blijft samen met het video on demand aanbod een strategische asset voor Telenet. Telenet blijft verantwoordelijk voor de aankoop van programmarechten en het bepalen van de look en strategie van de zenders.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers