Telenet en Videohouse gaan samenwerken

vrijdag 4 juli 2008

Donderdag sloot Telenet een overeenkomst met Videohouse voor de uitbesteding van alle facilitaire diensten m.b.t. de technische productie van programma's voor PRIME en de video on demand operaties. Dit akkoord is het uitvloeisel van de intentieverklaring, bekend gemaakt op 28 mei 2008.

H


et produceren en facilitair behandelen van TV-programma's behoren niet tot de kernactiviteiten van Telenet en worden om die reden beter ondergebracht bij een partner die gespecialiseerd is in het produceren van televisieprogramma's en de daarbij behorende facilitaire diensten.

De overeenkomst impliceert dat alle facilitaire activiteiten m.b.t het technisch produceren en behandelen van programma's voor PRIME en video on demand vanaf 4 juli worden overgenomen door Videohouse. Ook de 46 medewerkers die vandaag bij Telenet instonden voor deze diensten zullen Ė met behoud van hun huidige arbeidsvoorwaarden - vanaf die datum aan de slag gaan als medewerker van Videohouse. De diensten die zij leveren zullen zonder onderbreking verder gezet worden.

PRIME als zender wordt niet verkocht en blijft samen met het video on demand aanbod een strategische asset voor Telenet. Telenet blijft verantwoordelijk voor de aankoop van programmarechten en het bepalen van de look en strategie van de zenders.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Streken van Van Boven' (AVROTROS)

Yvette gaat naar 't Gooi, waar ze de rijken nu eens links laat liggen en op bezoek gaat bij oude boerenfamilies, hele deftige duivenbitterballen proeft en kookt met Blaricumse boekweit en gerookte vis.

'De streken van Van Boven', om 21.00 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers