Telegram van de Sint: aankomst in Antwerpen op zaterdag 18 november

woensdag 1 november 2017

Zes december is nog wel even, maar Sinterklaas is een vooruitziend man en daarom heeft hij in een telegram al laten weten waar en wanneer precies hij dit jaar voet aan wal zal zetten in ons land.

Bovendien zal de Sinterklaas-film 'Ay Ramon!' voor het eerst te zien zijn op Eén en Ketnet.


Intrede van de Sint
De Sint meldt dat hij op zaterdag 18 november om 13.45 uur met de stoomboot uit Spanje aankomt in Antwerpen.

Traditiegetrouw zal de boot aanmeren tegen het ponton aan het Steenplein. Daar wordt Sinterklaas verwelkomd door Bart Peeters en burgemeester Bart De Wever.

Daarna begeeft de Sint zich met zijn gevolg in de richting van het Steen en vandaar in stoet via de Ernest Van Dijckkaai en de Suikerrui naar de Grote Markt, waar hij omstreeks 14.30 uur zal arriveren. Vervolgens zal de goedheilig man vanop het bordes van het Schoon Verdiep van het Stadhuis de kinderen en hun mama's en papa's toespreken.

Ketnet en Eén kijken er al naar uit en laten weten dat de feestelijkheden ter plaatse om 13.00 uur beginnen en de rechtstreekse televisie-uitzending op Eén én Ketnet om 13.30 uur. Er is uiteraard weer vanalles te beleven. Zo zorgen onder meer de KetnetBand en Kaatje en haar vrienden voor aangepaste sfeer op de Grote markt. De Ketnet-wrappers Sien Wynants en Sarah Mouhamou verzorgen de presentatie en leiden alles ter plaatse in goede banen.

#intredesint

'De intrede van de Sint': iedereen welkom op zaterdag 18 november vanaf 13.00 uur in Antwerpen.
'Hij komt, hij komt. De intrede van de Sint in Antwerpen': rechtstreekse uitzending vanaf 13.30 uur op Eén en Ketnet.
'Ay Ramon!': zaterdag 18 november om 15.10 uur op Eén (meteen na de Intrede), zaterdag 2 december om 8.10 uur op Ketnet. (herhaling op zondag 3 december om 14.00 uur op Ketnet).

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers