Streamz onthult release date en teaser voor het nieuwe seizoen van 'Love Island'

maandag 27 juni 2022
Foto: © Streamz 2022

Let's get tropical want op 11 juli is 'Love Island' terug. Viktor Verhulst en Holly Mae Brood presenteren het derde seizoen van het populaire reality programma met 12 nieuwe Vlaamse en Nederlandse singles vanuit een prachtige Spaanse villa.

Wie wordt het liefdeskoppel van 2022 en gaat met die geweldige geldprijs van €25.000 naar huis? Je ziet het vanaf 11 juli exclusief bij Streamz.In 'Love Island' worden twaalf jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden tijdens hun 'summer of love'. Het spraakmakende programma trekt naar het exotische Gran Canaria en zet zijn deuren opnieuw open voor een Vlaamse cast. Het nieuwe, derde seizoen zal deze zomer in Vlaanderen te zien zijn bij Streamz.

Viktor Verhulst en Holly Mae Brood reizen alvast mee naar de villa en zijn opnieuw de hosts van 'Love Island'. Wie de twaalf singles zijn die er hopen de ware liefde te vinden? Dat ontdek je later.

'Love Island' is een productie van ITV Studios Netherlands voor Streamz en Videoland. Het nieuwe seizoen is in België vanaf 11 juli exclusief te zien op Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers