Streamz lanceert de proloog van 'Rainbow Remco'

dinsdag 23 mei 2023
Foto: © Streamz 2023

Op 14 mei sloeg het noodlot toe en kondigde Soudal Quick-Step aan dat topfavoriet Remco Evenepoel de Giro d'Italia zou verlaten wegens corona. Hoe Remco en zijn team dat zelf beleefden zie je vanaf 24 mei in de eerste aflevering van 'Rainbow Remco' op Streamz.

De 20 minuten durende proloog van de eerder aangekondigde documentaire vertelt het relaas van de laatste 24 uur van Remco in de Giro d'Italia.


Rob Van Impe, alias Average Rob, zit dit jaar in het wiel van wereldkampioen Remco Evenepoel en zijn team. Het hoogtepunt van 2023 moest voor Remco het hoogste schavot op het podium van de Ronde van Italië worden. Maar een donderslag bij roze hemel zorgt voor een abrupt einde van deze droom. Hoe dat eraan toeging zie je alvast in de proloog 'Rainbow Remco'.

Maar dit is pas het begin. Om het in de woorden van Rob te zeggen: 'Als er één iemand is die kan bouncebacken als geen ander, dan is het wel Remco ‘Aero Boulet Special’ Evenepoel.

Daarom laat Rob Remco nog niet los en volgt hij hoe Remco en zijn team terug proberen slaan tijdens de volgende belangrijke wedstrijden dit jaar. We zullen de fantastische wielrenner in al zijn facetten zien, met Rob als nieuwsgierige leerling aan zijn zijde. Samen met Rob leert de kijker Evenepoel en zijn entourage kennen als nooit te voren, hij polst naar hun gevoel, ambities, worstelingen en angsten.

De proloog van 'Rainbow Remco' is vanaf 24 mei 2023, om 12.00 uur 's middags, exclusief te zien bij Streamz. Dit is de voorloper op de driedelige documentaire die later dit jaar zal verschijnen. 


Lees ook:
Average Rob volgt Remco Evenepoel en zijn team voor nieuwe Streamz docu

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers