Streamz en Play4 kondigen 3de seizoen van 'Mijn Slechtste Beste Vriendin' aan

donderdag 4 november 2021

Eind oktober bracht Streamz het tweede seizoen uit van 'Mijn Slechtste Beste Vriendin'. Daarmee kunnen Streamz abonnees al 40 afleveringen lang genieten van het leven achter de schermen bij reclamebureau 'Callier & Starck'. En daar komen nog eens 20 afleveringen bij, want Streamz en Play4 kondigen aan dat de reeks zal terugkeren voor een derde seizoen.

De opnames van seizoen 3 zullen in het voorjaar van 2022 van start gaan. Eva Van der Gucht, Maaike Cafmeyer, Kim Hertogs, Ella-June Henrard, Clara Cleymans en Charlotte-Anne Bongaerts zullen alvast terugkeren als de slechtste beste vriendinnen waar we ondertussen zo van zijn gaan houden. Terug in de schrijversstoel zit Ilse Beyers, bedenker van de reeks en het gelijknamige boek.

In de eerste twee seizoenen deelden de vriendinnen heel wat geheimen, drama, flessen wijn en occasioneel een man met elkaar. In het derde seizoen mogen we alvast meer van dat verwachten, maar voor een tipje van de sluier zal het nog even wachten zijn. De kijker kan wel hopen om ook meer te zien van de sympathieke weervrouw (Jennifer Heylen), de ondergewaardeerde Zomer (Veerle Dejaeger), de jonge Thomas (Bas Van de Weert), de doortastende Josje (Ella Leyers) en de onhandige echtscheidingsadvocaat Jacobs (Titus De Voogdt)

'Mijn Slechtste Beste Vriendin' is een productie van Lecter Scripted Media. De reeks komt uit de pen van Ilse Beyers, voormalig hoofdredacteur van Dag Allemaal, en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het eerste en tweede seizoen zijn nu beschikbaar op Streamz en Streamz+. De reeks zal later ook op Play4 te zien zijn.


Check alvast de trailer van seizoen 2, nu te zien bij Streamz:Lees ook:
Streamz kondigt tweede seizoen aan van 'Mijn Slechtste Beste Vriendin'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers