Streamz dompelt je onder in het wilde studentenleven met '2DEZIT'

vrijdag 2 september 2022
Foto: © Streamz 2022

'2DEZIT' is een wilde rit door een onstuimige rivier van liefde en lust, parties en pijn, drank en drugs, vriendschap en verdriet, diepe gesprekken en dikke cursussen, loeiharde muziek en dito (emotionele) katers en het gevoel van eeuwige jeugd, of toch voor even.

Op 29 september 2022 zijn de eerste twee afleveringen beschikbaar en daarna zal er wekelijks een nieuwe aflevering verschijnen.


In '2DEZIT' volgen we Lotte (18) een stijlvolle, charmante nieuwkomer aan de unief, die met haar high school sweetheart Lucas (18) pas verhuisd is in een chaotisch studentenkot. Lotte, niet langer de ster van de speelplaats van haar hometown, snakt gretig naar het turbulente studentenleven, maar beseft, aan het begin van dit parcours naar volwassenheid, amper hoe hard haar wereld door elkaar zal geschud worden.

Hun kotgenoten, openminded Noor, de cassante Niko, de wat naïeve, onzekere Cem en directe Amy nemen Lotte mee op wilde avonden en openen de deuren naar andere werelden. Lotte en Lucas botsen al snel op andere opvattingen over de wereld, over vrijheid en zelfstandigheid.


In '2DEZIT' zien we Ninalotte Roose ('Bittersweet Sixteen'), Nathan Bouts ('FOMO'), Ferre van den Broeck, Lauren De Bie, Jente D'Hose en Nidal van Rijn ('Wannabe's') in de hoofdrollen. Daarnaast spelen Noa Tambwe Kabati ('Nowhere'), Nestor Balfoort, Waiel Boutour, Hanna Mensink ('Déjà Vu'), Maïmouna Badjie ('Panna') en Arend Pinoy ('Chaussée d'Amour') ook rollen in de de reeks. De reeks werd geschreven door Bram Renders ('wtFOCK', 'Patser'), Julie Bovendaerde ('Lisa') en Henry Disotuar in een regie van Anthony Schatteman ('Panna') en Niels Sabbe ('Meisjes').

'2DEZIT' is een productie van Streamz en Sputnik Media en zal vanaf 29 september 2022 met twee afleveringen starten en dan zal er wekelijks een nieuwe aflevering gelanceerd worden.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Anastasia genieten samen van hun luxeleven, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun zorgeloze leven wordt al gauw verstoord door Jack Hyde, de ex-baas van Ana, die wraak wil na zijn ontslag. En ook Elena is niet van plan het echtpaar met rust te laten.

'Fifty Shades Freed', film uit 2018 met Dakota Johnson en Jamie Dornan, om 20.30 uur op NET5.

Dossiers