Streamz deelt eerste trailer van 'Belgium's Next Top Model 2024'

dinsdag 25 juni 2024
Foto: © Streamz 2024

Streamz lanceert vandaag de eerste trailer van seizoen 2 van de realityreeks 'Belgium's Next Top Model'. Tien afleveringen lang gaat de jury, bestaande uit Hannelore Knuts, Inge Onsea, Tom Eerebout en Tom van Dorpe, op zoek naar het frisse gezicht dat zich binnenkort 'Belgium's Next Top Model 2024' zal mogen noemen.

Hoe dat eraan toe zal gaan, zie je in de eerste beelden van de nieuwe Streamz Original realityreeks, vanaf 5 juli 2024 wekelijks te zien op Streamz.


In de trailer krijgt de kijker een eerste blik op de glamoureuze fotoshoots en opvallende challenges. De jury is vastberaden om de kandidaten te introduceren in het leven als model en hen te begeleiden om het beste uit zichzelf te halen. Ook andere bekende gezichten zullen de vierkoppige jury bijstaan dit seizoen. Zo maken actrice Lize Feryn en sportjournalist Aster Nzeyimana met modelabel bij Melange hun intrede. Eerder introduceerden we ook al designer en olympisch atlete Elodie Ouedraogo, Olga Leyers en Giancarlo Angeletti van Vier Antwerp en Julius Poole, de enthousiaste creatief directeur en casting directeur uit New York.


De Streamz Original 'Belgium's Next Top Model' is een productie van Streamz en 100.000 Volts. Het eerste seizoen is te herbekijken op Streamz. Het nieuwe seizoen gaat op 5 juli 2024 van start en zal wekelijks exclusief te zien zijn bij Streamz. De winnaar van 'Belgium's Next Top Model 2024' krijgt een professioneel modellencontract bij NOAH Mgmt en de winnaar prijkt op de cover van modeblad L'Officiel.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers