Streamz bevestigt tweede seizoen van '2DEZIT'

donderdag 17 november 2022
Foto: © Streamz 2022

Sinds vorige donderdag is het volledige seizoen van '2DEZIT' te zien op Streamz en kondigt het platform meteen een tweede seizoen aan. over het turbulente studentenleven van 6 jongeren.

Sinds de release van de reeks op 29 september stond '2DEZIT' wekelijks op nummer 1 als best bekeken reeks op Streamz. Daarmee overtrof het zelfs het internationaal gelauwerde 'House of the Dragon'. Niet verwonderlijk dus dat Streamz al meteen na het eerste seizoen een vervolg aankondigt.


Ook productiehuis Sputnik Media ​ is enthousiast om het verhaal van Lotte, Lucas en hun vrienden verder te zetten: 'We zijn erg blij dat '2DEZIT' zo gesmaakt werd door de kijker. Het bewijst opnieuw hoe belangrijk en waardevol kwalitatieve fictie van eigen bodem is. Dat de reeks een vervolg krijgt, is dan ook een mooie erkenning voor het hele Sputnik-team, van scenaristen tot cast en crew die er met hart en ziel aan gewerkt hebben', aldus producenten Rutger Beckers en Kris Gaens van Sputnik Media.

In '2DEZIT' volgen we Lotte (Ninalotte Roose) een stijlvolle, charmante nieuwkomer aan de unief, die met haar high school sweetheart Lucas (Nathan Bouts) pas verhuisd is naar een chaotisch studentenkot. Hun kotgenoten, openminded Noor (Jente D'Hose), de cassante Niko (Ferre van den Broeck), de wat naïeve, onzekere Cem (Nidal van Rijn) en directe Amy (Lauren De Bie) nemen Lotte mee op wilde avonden en openen de deuren naar andere werelden. Lotte en Lucas botsen al snel op andere opvattingen over de wereld, over vrijheid en zelfstandigheid.

De reeks werd geschreven door Bram Renders ('wtFOCK', 'Patser'), Julie Bovendaerde ('Lisa') en Henry Disotuar in een regie van Anthony Schatteman ('Panna') en Niels Sabbe ('Meisjes').

'2DEZIT' is een productie van Streamz en Sputnik Media, het volledige eerste seizoen is nu te zien op Streamz.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers