Stem voor de 'Ultimate Goal' op Eleven Sports!

dinsdag 6 december 2022

Wat is het mooiste doelpunt uit de Belgische voetbalgeschiedenis? Welke goal zorgt na al die jaren nog steeds voor kippenvel? Dat bepaalt elke fan de komende weken zelf!

Eleven Sports en de Pro League gaan samen via een online stemming op zoek naar de Ultimate Goal.


De voorbije seizoenen kon de Belgische voetbalfan al zijn ultieme Eleven Dream Team samenstellen en hun Ultimate Shirt uit de Belgische voetbalgeschiedenis kiezen. Zo brachten vorig jaar ruim 75.000 fans hun stem uit voor hun favoriete shirt.

Dit jaar gaan Eleven Sports en de Pro League, in samenwerking met Sportizon en Hincha, op zoek naar het mooiste doelpunt uit de Belgische voetbalgeschiedenis.

Wordt het een heerlijke knal in de kruising, een lang uitgesponnen aanval die een doelpunt oplevert of net die ene treffer die een landstitel, een stuntzege of een historische triomf tegen de eeuwige rivaal opleverde? Van welke goal gaan de haren op de armen bij iedere voetballiefhebber steeds weer rechtstaan? De keuze is aan de fans.

In de eerste fase van de campagne kunnen de supporters van elke club uit de Jupiler Pro League of de Challenger Pro League kiezen uit een selectie van vijf doelpunten van hun favoriete voetbalclub. Een panel van experten bij Eleven selecteerde uit de voorbije 50 jaar niet alleen de mooiste doelpunten, maar ook belangrijke goals of doelpunten met een emotioneel randje.

In de tweede fase kunnen de fans uit de mooiste en meest iconische doelpunten van alle clubs hun top drie selecteren. Het doelpunt dat uiteindelijk de meeste stemmen krijgt, wordt verkozen tot Pro League Ultimate Goal tijdens de Pro League Awards.

Vanaf dinsdag 6 december is het aan de fans. Stemmen kan op https://ultimategoal.elevensports.be tot en met 31 januari 2023. Wie gestemd heeft kan zijn of haar keuze meteen delen met (voetbal-)vrienden en familie!

Jeroen Vermeiren, Head of Marketing Eleven Sports Belgium: 'Bij Eleven staan de fans centraal. Afgelopen seizoen brachten meer dan 75.000 voetbalfans hun stem uit voor het Ultimate Shirt, een geweldig succes. Daarom zijn we erg blij dat we ook dit seizoen de fans aan het woord kunnen laten over wat hun hart sneller doet slaan: de mooiste doelpunten die ooit in de Pro League gescoord werden!'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers