Staf Coppens weer op zoek naar waardevolle spullen

woensdag 15 mei 2013

Van 15 tot 150.000 euro: dat is de buit waarmee tientallen Vlamingen naar huis gingen nadat ze hun oude of nieuwe spullen hadden laten schatten in het eerste seizoen van 'Rijker Dan Je Denkt?'.

Verschillende experten, stuk voor stuk toppers in hun vakgebied, namen de voorwerpen onder de loep en plakten er een prijs op.

Vanaf vandaag gaat Staf Coppens opnieuw op zoek naar mensen die zich afvragen wat de spullen die nu al jarenlang op zolder liggen, precies waard zijn. Samen met een team van experten trekt hij Vlaanderen rond met een grootschalig evenement, waarop iedereen zijn objecten gratis kan laten schatten. Staf graaft het verhaal achter de voorwerpen op en wacht samen met de kandidaten in spanning het verdict van de experten af.

Vraag je je af of die gekke stoel van de rommelmarkt écht design is? Of die oude Beatles-platen van goudwaarde zijn? En of die Afrikaanse beeldjes van opa écht authentiek en dus waardevol zijn? Schrijf je dan via http://vtm.be/rijkerdanjedenkt in voor de nieuwe reeks van 'Rijker Dan Je Denkt?', die binnenkort in opname gaat.


Foto: © Joke Devliegher 2012

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers