Spoiler alert: Dit zijn de winnaars van 'Love Island 2022'

zondag 14 augustus 2022
Foto: © Streamz 2022

Jotti en Cas hebben dit seizoen van 'Love Island' gewonnen en gaan niet alleen met de 25.000 euro naar huis, maar ook met elkaar.

Het verliefde koppeltje, dat elkaar in Casa Amor leerde kennen, eindigde zaterdag op de eerste plaats. Dat beslisten de kijkers. Op de tweede plaats kwamen Fé en Lennert, op de derde plaats Sunita en Mert en Imen en Nathan vielen als eerste af in de finale.


90pFaDohK94

Het liefdespad van Jotti en Cas
Voor Jotti was het niet altijd even gemakkelijk in de villa. Ze kwam de villa binnen als bombshell en koos voor Lennert, wiens hart al bij Fé lag. Vervolgens kon Mehti haar bekoren met een boeketje broccoli. Maar hij moest helaas naar huis vertrekken nadat bombshell Rick voor Jotti koos en Mehti alleen achter bleef. Een klik met Rick kwam er niet en ook de andere bombshells konden Jotti's hart niet veroveren. Dit veranderde echter allemaal in Casa Amor. Haar avontuur begon pas echt toen ze Cas leerde kennen. Het klikte meteen en spoedig groeiden de twee naar elkaar toe. Jotti vroeg Cas mee bij hun terugkeer naar de villa, ze konden samen genieten van een romantische avond in de hide away en op hun dreamdate vroeg Cas haar officiëel om een koppel te vormen. Ze kunnen nog steeds niet geloven dat het allemaal zo snel is gegaan, maar het is een ideale match en ze kijken er al naar uit om elkaar nog beter te leren kennen buiten de villa.

Over 'Love Island'
In 'Love Island' werd een groep jonge singles vijf weken lang gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Nadat kijkend Vlaanderen en Nederland wekenlang alle emoties, intriges en ontwikkelingen in de villa kon volgen, hebben de kijkers beslist dat Jotti en Cas niet alleen met de 25.000 euro naar huis gaan, maar ook met elkaar. Het is immers de kijker die via de 'Love Island' app bepaalt welke deelnemers in de show blijven en wie gekroond wordt tot het sterkste koppel van het eiland.

Het spraakmakende programma zette zijn deuren dit jaar opnieuw open voor een Vlaamse cast en werd voor het eerst uitgezonden door de Vlaamse streamingdienst Streamz.

'Love Island' is een productie van ITV Studios Netherlands voor Streamz en Videoland. Het nieuwe seizoen is in België exclusief te zien op Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje Op Reis' (RTL 4)

De zes fotografen staan voor dag en dauw op om het magische ochtendritueel van de monniken in Chiang Mai vast te leggen. Na dit moment van bezinning komt Tijl met het nieuws dat ze vandaag nog door zullen reizen naar het zuiden van Thailand. Maar niet zonder een tussenstop in.... Bangkok! Tijdens een wilde nacht shoot op uitgaansstraat Khao San Road trekken de fotografen alles uit de kast.

'Het Perfecte Plaatje op Reis', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers